pd 1/6 sy ad spoting sy perg hspt, cek kntg smua ad,baby je blom nmpk utk check nadi, dr srh blik je

dr sruh follow appointments kk, hr ni 2/6 spoting lg sy rsau xtau nk buat apa.. hrap2 baby okay & slmt.. aamin

1 Balas

banyakkan bedrest, elakkan stress, minum air kosong secukupnya, jangan buat aktiviti/angkat berat

2y ago

mudahan semuanya baik belaka tanpa mudarat 🤲🌻 Maaf ye, saya penggeli. Lepas ni kat komen saya tak perlu letak gambar mcm ni.