minum air gula lagi

Done Minum air gula Perisa oren Hr tu minum kat klinik krjn bln 6/7 Skrg minum kat klinik swasta pula ? Jom main Playground Kat dobi Nak blk rmh Jauh X ada transport Puasa makan minum lagi 2 jam Kul 11 masuk klinik balik ?

2 Balas

Hai sis.. Samalah kita.. Sy minuk air gula perisa blackcurrant td.. Jam 11 cek gula lagi. Harap2 ok.. Hihi

5y ago

Sy ok.. 5.3.. Syukurlah.. Aduhai sis.. Ada diabetes lah ni.. Teruskn pemakanan sht dan bersenam ya.. N ikut nsht doc.. Minum air gula td sy byr 45.. Sis?