39 weeks

done weekly check up hari ni..Alhamdulillah..sejk mula mngandung HB xpernah cecah 10..hari ni HB naik dr 9 2 mnggu lpas..hari ni 10.2..nmpkny iberet iron sesuai ngn sis..zincoffer kalo terskip mmg sush nk naik HB..tp bila dh mkn iberet ni..kdg tu terskip gak mkn..sbb lupa..tp naik jugak HB..cumany berat je xnaik2..huhu..last week 67.8..this week pon sme 67.8..statik..kdg tu trun..ikut la..tp mkn kuat..tgh mlm pon boleh bgun cri mkn klo lapo..pelik sis..misi pelik..doktor lg la pelik..sllu dh berat statik ni..xnaik..xtrun..kalo ad naik pon 100 or 200gm je..xpela..yg penting bby sihat..hehe.. #8daystogo

1 Balas

kalau tak silap kalau berat dah x naik tu dh nak dekat2 bersalin dah tu.. even makan dh byk.. semoga dipermudahkan urusan sis..

5y ago

owh yeke..tula..xlme dh..duk get ready je ni..tq sis