Minum air gula

Done minum air gula dekat klinik desa. Pengalaman pregnant yang lepas2 memang takbole minum dan pregnancy kedua muntah dalam cawan dan kena minum balik. Jadi kalini sy beli air gula sendiri dan minum sejuk2. Beli di farmasi dekat shopee. Sedap rasa fanta oren. Nurse pesan beli yang dah siap bancuh macam dalam gambar ni dan mesti 75ml. Ku turuti tanpa gagal alhamdulillah dah lepas minum. Legaaa sebab kalini lepas minum sy agak stabil. Tengah tunggu result lagi 2 jam.

Minum air gula
1 Balas

saya hari tu pon minum jugak jenis ni.tapi saya ambik perisa strawberi punya🤭🤭sedap minum sejuk2..tapi lepas dari minum terus rasa nak muntah sebab masa tu tengah alahan teruk😂😂nasib baik tak terkeluar balik.heheheh

1y ago

Sy masa minum pun dah rasa nak muntah sebab rasa banyaknya kena minum kenapa tak habis2 niii. Lama pulak tu nak habiskan. Orang yg minum air gula kk selepas2 sy pun dah habis minum dulu air gula dia. Nurse sampai tegur jangan lama sangat minum tu 😂 lepas minum pening2 sikit je la