Minum air gula

Boleh ke bwak air gula sendiri yang kita beli dekat farmasi lepastu minum dekat KK?

6 Balas

Sy beli je pastu sy tanya nurse dekat kk boleh tak sy nak minum air gula yang sy beli kat farmasi. Nurse kata boleh. Awak kena tanya nurse kk awak.

Ikot pada nurse kk kitaa, saya haritu tanya boleh bawak tak yang beli farmasi dia kata tk bolehh…

Better sis tanya KK dulu, KK tmpt saya tak bagi, suruh minum yg mereka sediakan je

Kat mana boleh beli air gula?

12mo ago

Kat farmasi.

boleh

1y ago

nak call pun boleh. Sy haritu bawak je. nanti time dia suruh minum, bagitau dah bawak yg sendiri. air gula kat KK mmg nurse dah prepare banyak2 utk semua patients, so no worries okay