Hello please can help me all mother’s Can I Drink DOM if am breastfeeding 🤱., I also don’t know how to drink DoM ..

Dom if am breastfeeding

Hello please can help me all mother’s  Can I Drink DOM if am breastfeeding 🤱.,  I also don’t know how to drink DoM ..
5 Balas

ni whiski ni sis ... mabuk2 bolehlaa minum.. non muslim ade jee kate utk perubatan ... tapi kita islam x boleh yee.. 10ml ke ap kee.. yang haram jgn dihalalkan ya ... p/s untuk islam