First baby 6w scan tapi tak nampak 😔

Doktor suruh tnggu lagi 2w... Saya risau lah rsa mcm tak mengandung ja sbb tk ada alahan apa² just pening sikit² dngn cramp ja.. Last period 1hb Januari.. Tak ada keluar darah atau apa² pn.. Boleh bgi kata² semangat utk sya?#firstbaby #1stimemom

First baby 6w scan tapi tak nampak 😔
9 Balas

dont give okay? baby ada ja dlm kandungn tu. cuma dia kecik lagi xdpt rasa lagi sentuhan dia. kena banyk cakap dgn baby okay. insha Allah menbantu perkembangn. vitamin jgn lupa makn

3y ago

tq🤗 insyaallah