Adakah cocok epidural memberi kesan baik atau buruk

Doktor menawarkan cocok epidural,..adakah memberi kesan baik atau buruk,..doktor suruh memberi kputusan scepat mungkin

6 Balas

pape depends on situation kita ketika itu..jika perlu ambil kita ambil..mcm sy mmg perlu ambil sbb sy bersalin czer

4w ago

skrng puan otw nk brsalin ke ek? ada ig? try follow ig eja_confinementhelper..dkt sana ada dia share tips bersalin tenang..mana tw dpt mmbntu puan tuk teknik bernafas spnjng otw nk brsalin smntra tggu bukaan next cm .mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin