overdue / 40week

doktor ckp kalau dh 40minggu .. tunggu lagi seminggu kalau belum bersalin juga baru ke hospital .. tapi tak bahaya ke ? risau baby dh terberak dalam perut ? atau mmg kena tunggu je ? alhamdulillah baby masih gerak aktif je cuma risau je😅#pleasehelp #bantusharing

2 Balas

kalau overdue mmg kena tggu lagi seminggu sis baru serah diri bersalin tarikh doc bagi tu , tp dalam masa tu ada tanda bersalin alhamdulillah . sy anak 1st dlu pun 41w baru baru bersalin lepas induce .