Kurang Air

Doktor cakap badan kurang air.. Suruh minum banyak air putih 3 liter sehari tp saya xlalu minum.. Rasa nk muntah minum banyak2.. Macam mna nk buat ya? Kalau still xcukup air mggu depan kena tahan wad😥

2 Balas

minum sikit2. set by an hour to drink one glass of water. try la. kita kena kuat nak jadi mommies kan. paksa diri tapi minum sikit2. sayang baby. buat utk bby k

2y ago

Rasa motivated sgt baca 🥹

minumlah ckit2. bukan suh terus teguk 3 liter. biasakan minum air msk elokpun.