Anak muntah

Anak saya umur 3 tahun, sudah seminggu cirit birit dan selalu muntah selepas minum susu, makan nasi pun kurang. Sudah bawa jumpa doktor, doktor cakap masalah pencernaan dan dah bagi ubat. Tapi tetap juga muntah selepas minum susu dan makanan lain. Any idea macam mana nak buat ya? Terima kasih.

1 Balas

bt mase ni sis kne stop susu y dia mnum n gantikan susu y less laktosa..ni pakar y bgtau sy msa ank sy cirit n muntah..selagi susu tu ade laktosa lg tu cirit x baik.lps baik blh bg balik

2y ago

Ok, thanks sis. Sy akan cuba😊.