Saya baru demam selsema batuk. Semalam pergi klinik swasta, panel

Doktor bgi ubat antibiotik, demam,batuk,selsema. Sy tnya doktor sy mngdung 4 bulan boleh ke sy makan ubat ni, doktor kata boleh sebab kandungan dh 4 bulan. Jadi sy nk tnya betul ke boleh makan? Spa kt sni yg demam batuk selsema? Makan tk ubat doktor bgi tu? Tolong sy jap. Konfius.😔

1 Balas

ubat selesema utk ibu mengandung adalah PIRITON, kena makan kalau selesema