pilihan

Doktor bg 2 pilih smpai 28/6 nk tunggu sakit atau nk kena induce...doakn sy ye ibu ibu.. Rasa cm takot lak tetiba doktor ckp cm tu.. #firstbaby

2 Balas

Semoga baik2 saja. Dulu saya induce sebab takde langsung tanda sampai lah due date. Saya due date sepatutnya 11/11. Induce 18/11, bersalin esoknya lepas subuh.

Sakit tak sis lau induce ..sebb orng ckp induce sngt sakit

5y ago

Induce sakit sebab kita sakit macam dipaksa. Kadang orang tak sakit. Tapi lama-lama akan sakit kalau induce 2-3 kali.