Ini Chiken Pop Ke?

dokter ckp impetigo Org ckp chiken pop Ubt dokter bgi langsung xde kesan bertah byak sy tgok.... Ada tip x mcm mana nk hilangkan bintik2 air ni Baby 6bulan

Ini Chiken Pop Ke?
2 Balas

Ank sy kena empitigo mkn antibiotik je...tp ade jgk ubt sapu...kalau empitigo nanti dia jd warna hitam...mcm luka

5y ago

Ubat dpt dr klinik...tp masa ank sy tu xdpt ubt sapu sbb dah hbs stok kat klinik katanya...jd dia bg antibiotik shj....tp ank dah 1y mmg dah blh mkn...mcm ank sis kecik lg xtau la blh ke x mkn...tp kalau sapu tu rasanya blh

Hitam mcm ni