sediiih banyak2

dokter cakap darah tak cukup ade sesiapa boleh bagi vitamin ape boleh tambahkan darah and buat darah elok dokter hanya suruh makan daging merah banyak2 and hati

37 Balas

Boleh juga makan VCO. Its helps a lot for me

Makan vitamin yg doktor bg masa check up..

Cuba kerang cicah sambal kicap manis sis..

Vitamin Zincofer sgt berkesan.drah hb boleh ok

4y ago

kita senasib..hb sy pn rendah sgt...ay ikhtiar mkn beetroot & bayam merah..doktor xgalak makan telur kuning sbb menghalang penyerapan zat besi..susu pn sama..klu nk makan 2jam lepas kita makan ubat atau makanan yg kaya zat besi..smoga usaha kita dapat meningkatkan hb..aamiinn

Sy byk mkn bayam msk air, jambu batu

bnyak makan sayur hijau jugak bole

try mnm ne.in sha Allah hb cantik

saya amal jambu batu.. terbaik

mkn daging kambing utk Naik kan hb...

4y ago

sye mkn jambu je shri sebelum nak p klinik

kerang pon boleh tambah darah