Darah B negative

Assalamualaikum momy2 yg sudi bagi respon vitamin tambah darah selepas bersalin masi blh minum dokter minta sy cari org yg blh dermakan sy darah yg sama smpai skng tk jumpa2 risau dgn risiko baby sbb antibody tk kuat minta tips jika ada#firstbaby

Darah B negative
8 Balas

Mak sy darah B negative. Mmg org darah B negative ni susah cari. Special doc ckp 1 dlm berjuta. Masa mak sy nak lahirkn anak2 dia 9org memang doc kalut sbb takut incase jd apa2 sbb susah jumpa darah B negative ni. Kalau in the end sis xjumpa jgk, sis amalkn pemakanan sihat utk diri sis ya. Kuatkn antibody bykkn research mknn apa should consume. Stay strong ye❤️

Sy darah B negatif tp sy tgh preggy skrg...sblm ni pnh nk derma darah tp x ckup berat plk..ms preggy ank ke 2 sy pnh kurang darah terpksa tmbh darah tu pon dpt darah o negative n stlh warded 3hr bru dpt darah tu..sis cuba tnya adik beradik dlu mcm sy darah sama ngn adik sy

3y ago

da tnya sis tpi B positif apa2pun tkasih

saya bukan berdarah b. tapi, sementara nak tunggu penderma sesuai, tingkatkan pengambilan makanan sihat tinggi iron. jambu batu, bayam merah, daging. semoga cepat dapat penderma,puan

Sy suggest awk ambik vitamin b complex n vita Lia nie sis..kita usaha than menentukan sis..klu nk akk blh wsap sy 0189195691

saya B positive, maaf xdpt mmbantu. tp saya komen manatao ada ibu2 lain yg kenal sape2 yg ada jenis darah yg sama

dlm ahli keluarga awk xde ke golongan darah y sama.. Allahu .. sy doakan puan jumpa jalan penyelesaian...

3y ago

Allahu kesian nya... semoga awk jumpe jln penyelesaian..

Saya Tak Tau Saya Darah Apa .. Nurse Tak Tulis Pown Kat Buku Pink ..

3y ago

ada je tulis d kertas dr mkmal,nurse ada tampl kt buku pink..cer tgk

sis tnggal area mana sis?