Fibroid in pregnancy

Hi all, do any of mommies here been diagnose with fibroid in pregnancy?

1 Balas

sy!! my 1st pregnancy.. mse prgnt 5 tahun lps byk dugaan jgk la. xleh nk aktif sbb nanti bleeding 2 weeks before delivery kluar msuk hospital sbb tanda2 mcm contraction. my girl keluar at 36 weeks.. now dh 5 years. last year in feb 2018 i operation buang fibroid. now tgh prgnt 2nd bby. at 10weeks.

5y ago

Terima kasih sis..yalah kan lain orang lain cerita..Amin..Semoga Allah permudahkan sis.