fabroid ketika hamil

doc sahkan saya ada fabroid ketika hamil, doc kata kemungkinan baby makin besar dan fabroid akan hilang dengan sendiri, ataupun fabroid makin besar, saya terpaksa menjalani pembedahan dan baby mungkin lahir premature. soalan saya, anda ada pengalaman seperti ini? saya down seketika. tapi saya usaha jaga makan disamping baca doa (bg yg islam)

fabroid ketika hamil
2 Balas

jangan fikir sangat ya sis. nanti akan effect fibroid juga. saya pun ada fibroid 3cm,dan dah 3 kali scan saiz masih sama,harap2 nanti akan mengecut bila baby dah semakin besar. teruskan jaga makan dan doa banyak2 ye. be positive :)

11mo ago

ada kah anda makan ubat