Baby girl ke boy ?

Doc kata baby girl. Tapi saya nampak mcm boy. feeling pon mcm boy. Korang nampak ni girl ke boy eh ?

Baby girl ke boy ?
2 Balas

kena repeat scan klinik lain. klu dkt dgn Sonobee, blh gi sonobee terus, Rm18 je gender scan tgh promo sampai 28hb. Ni gmbr scan sy masa kt Sonobee, mmg jelas terang telur dan punai dia. Sy buat details scan terus rm88 je mmg nmpk hidung bibir semua

2y ago

klu mcm nak buat details scan/5d better buat appointment online di website sonobee. Klu setakat nak scan biasa rasanya blh je walkin

scan kt swasta ke kk ni ye? mcm x brp clear?

2y ago

Kat swasta ni. klinik my family