girl ke boy

50% doc dh tahu , tp mommy² dlm ni nampak boy ke girl ,

girl ke boy
37 Balas

Rasa boy , sebab ni belakang jadi nampak telurnya . Saya pun scan Baby saya camtu masa 5bulan, alhamdulillah sure boy sekarang #36wk . Tapi taktahulah tiap orang berbeza . Moga sihat aja awak dam ksndungan ameen

org tanye bagus2. Jgn lh jawab nega.. kalau xde nak bgus nk komen, diam je lhh. . Bukan salah pon dia tnye.. org EXCITED je bha dpt tw jantina baby dia.. nk down semangat mommy ni knp..

Nampak mcm boy..tp sape2 yg rasa nak jwb tu, jwb la dgn elok..bg sy better tak yah balas kot drpd sakitkan ati org, takot dapat dosa sbb sakitkan ati org..

Thniah sis dpt bbg girl.. Msti puan hpy dh tw gnder bby sy fhm situasi puan ☺️.. Semoga d prmudhkn sgla urusan.. 💞

Allahu, ada jgk komen2 yang berunsurkan dengki, apa salahnya komen yg baik2, dia nak share kegembiraan...

Telur2 ke tu?. Hehe.. boy sy rasa.. nweiz moga baby sihat je dlm perut momshie dia.. 😊

maaf puan..saya belum belajar lagi tengok scan..saya bukan doktor...

Leklek sudaa..mcm gegirl tu sis..Tahniah 🤩

Nmpak girl. Tapi apa2 pun semuanya kuasa Allah 🥰

Mcm girl jk... Klu boy.. Ada pistol tgh2 tu