Assalamualaikum ibu ibu, saya nak tanya ada tak anak anak ibu yang minum susu dupro soy?

Doc kata anak saya enzema tapi jenis kering, doc suggest bagi anak minum susu soya. saya try dupro soy, saya tngk macam pekat aje. macam mana ibu ibu semua bancuh ya?

2 Balas

Anak sy dlu mnum ne masa baru lahir tp tak sesuai sbb dupro soy ne dia soya.. Ak sy cirit birit . Pastu skg sy bg dupro yg asli pnya

macam sy, bancuh ikut sukatan kotak je..tp baby sy dh tk minum susu tu sbb masuk 3m++ dia start reject