Susu dopro soy

Siapa dekat sini anak die masih baby minum susu dupro soy...okay tak anak korang minum susu tu#firstbaby #firstmom #bantusharing

2 Balas

hai nk tnye.. anak ok ke minum susu ni? sy bru nk try sbb prut anak sy snsetif.. cepat kembung dan sembelit

12mo ago

anak sye mnum dupro soy mcm x kenyang 🤣 2jam sekali merengej mintak susu. pdhl dh minum 7oz/8oz. sekotak tu kejap je habis. last2 beli dupro biasa je. baby kembung dgn sembelit boleh try frisolac ar or novalac.

Tiada pengalaman