Harini genap 13minggu 2hari.. tapi bila ingat doc cakap...

Doc cakap bru 12minggu 6hri msa scan hritu tpi prut mcm 3bln 😅.. sbb sya kuat mkan.. doc risau berat naik nnt mnm air gula... Sbb berat naik 1kg.. tp HB smua okk..

2 Balas

Kita sama sis harini 13w2d 😊, cuma risau sbb masa scan 10w doc kata kaki tgn x nmpk lagi, nk tnggu next scan aduh lambat lagi

2y ago

Congrats juga utk sis 🥰, moga2 bayi kita membesar dgn sihat dn selamat dilahirkan

Betul la tu doc ckp mcm 3 bulan. 9w-13w mmg bersamaan 3 bulan 😅

2y ago

yakaa? mklum la frst prgnt ni mgira nda pndi sdh 🤣.. klau mau tau kndgn brapa mggu pksa bka app ni.. tp bla org tnya brpa bln haaa mmg diam sbb xtau 😅