Berat baby 36w

Hi mommies sape sama mcm kite. Tengah tunggu hari. Nnt 38w kena serah diri kalau tak bersalin jugak. Harini cekup 36w3d scan berat baby 3.3kg. doc cakap baby besar. Tapi takpela sbb nnt 38w nak induce. Mommies semua camne 🥰 #taksabar #babyno3 #janu2023

5 Balas

sy pun 36w3d .. due 14/1 ... sy ada gdm on dc .. ikut date kk .. 13/1 kena serah diri .. tp 26hb nie bru nak repeat scan dgn pakar o&g .. sbb besar jgk . if besar kena bersalin awal 38mgu .. harap result 26hb nie baik² je ..

1y ago

sy sbnrny mmg kena serah diri. doc dh plan awl sbb sy ade pih and on ubt. harapny keluar la sebelom induce nnt 😅

Hi momy. Momy ada gdm ke? Sy 37week baby anggran 3-3.2kg. esok chckup, saya pon hrap keluar awal sblm 39week. Induce pon takpelaa. Tp takthu bleh ke tak rquest induce klau takda msalah.

1y ago

takde gdm sis.. semoga dpermudahkan urusan kita ❤️

sy 36w2d td perut mgeras..dgn skit pinggang..nk mkn pun x lalu..lpastu dh stop sakit pinggang..sakit perut pulak berulang ke toilet sbb cirit

saye 37w1d hritu 3.03kg harap² baby kluar by 39w 😁 https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 group hamil 2023

Saya dah 38weeks 2days. Tanda tkkeluaq lagi qhisau tula