salam ibu2.. doakan sy ye.. bru ni sy keluar lendir coklat.. lpas tu dktr ckp x de ap2.. tgu skt dlu

1 Balas

semoga dipermudahkan urusan awak. mcm sy 1st baby. turun lendir darah dulu. esok tu baru bersalin😊.

1y ago

sama2. selagi awak rasa tak sakit. awak banyak kn berjalan. berjalan dlm taman ke. kerap mandi. boleh buat senaman yg boleh cepat kn bukaan. sambil2 tu awak pujuk la baby cakap mommy tak sabar nk jumpa baby😘