Ingin menjadi ibu

Doakan semoga sya hamil ya mommy semua..aamiin.. Penantian selama 5 tahun.. ❤

17 Balas

Aminn.. in sha allah.. sy pn dlm penantian. walaupn bru bnikah tp sy kawen lambat.. dh berumur br kwen rsau kalau lmbt dpt ank 😢

5y ago

in sha allah aminn

semoga Allah kurniaan anak yg soleh solehah kepada awk dan kita semua.

Amiinn insyaallah semoga ada rezeki untuk awk dan sy untuk menjadi ibu

5y ago

Aamiin.. Semoga kita akn bergelar ibu suatu hari nanti..

Amin semoga dipermudahkan segala urusan sis

5y ago

Aamiin..

Insyaallah.. Amalkan susu kambing sis.

5y ago

InsyaAllah sis.. Sya pn baru nak mencuba..tq ats perkongsian.. 😊

Amin. InsyaAllah, Dengan izin Allah. :)

5y ago

Aamiin yra

Aminn doakan untuk sy jgk ye 😇

5y ago

Aamiin.. Semoga kita sma² dikurniakan cahayamata,utk baby 2020 akn dtg.. ❤

AMEN... AMEN...AMENN... 🙏

semoga ada rezeki aamiin 😘❤️

5y ago

Aamiin..

Amin..smoga sis dikurniakan anak..