3cm

Doakan Saya ye.subuh sakit perut dah gi hospital kul 4.dah bukak 1cm.skrang tetiba jadi terbukak 3cm Masa tengah scan baby. #35 weeks 2 days

29 Balas

Semoga semua dprmudahkn...dlu ank sy pun 3am dh g hospita..1cm buka sbb dh start contraction...9dh buka 5cm trus doktor pecahkn air ketuban..3lbih msuk labour room..9pm lbih brsalin operate..sbb xde tenaga (xlalu mkn)..sakit constraction ...syukur dh 5tahun. Ni pun request nk adik..tp dh 3,kali gugur

semoga dipermudahkan ibu & bby. . sy deliver 2nd bby 35w5d..dah pecah ketuban & drh kt rumah.. lps selesai mandi2 bersihkan bdn br pegi hosp sbb dah stat contraction kuat.. smpi hosp xsempat masuk muncung itik dah nmpk hujung kepala bby, 9cm dah trs kene tolak lr push bersalin

5y ago

Huhu.. okey.. sy harap kndungn ke 4 ni sempat sampai cukup bulan.. inshaaAllah selamat dn lancar sprti yg diinginkan.. aamin

Semoga Allah permudahkan segala urusan bersalin dan semoga ibu dan baby sihat hendak-Nya .. Allahumma Aamiin 💗

Smoga dipermudahkan urusannya sist..smoga sist dan baby selamat..amiin2 ya rabbal alamin..☺☺

Smoga di permudahkan ya sis..muda2an smuanya baik2 shja..update ya sis klu sdh bslin;)

5y ago

Moga2 di permudakn bt sis..Aamiin

smoga d permudahkan sis, best nya da bsalin, sy 40w da tp tanda pun blum ada 😁

5y ago

yea muda2han la dlm brapa hari ni kn 😁

Wah tahniah sis..smoga dipermudahkan..sa dah msuk 39weeks blum lg ada tnda2

Alhamdulillah awal bersalin.. semoga dipermudahkan urusan sis.. aamiin..

Smoga dipermudahkan smua..sy pon da 39w lom ada sakit lg😨

Semoga semuanya dpermudahkan dn selamat serta sihat ya amin