Saiz baby tidak membesar

Doakan saya smga dpmudahkan urusan Dnc 6/2 ni..Saya dh redha..klau iktkn usia kndungan dh bnyk tpi bby xmembesar,saiz 8 week sja..degupan jntung juga masih xnmpak..akhirnya doc bg tarikh utk cuci..ttc 8 year..Doakan saya semoga ada rzki lg nanti..Aamiin ..

2 Balas

semoga urusan sis dpermudahkn. mudahan ada lagi harapan. kita sama sis . sy scan 8 weeks masih sama saiz dgn 6 weeks . sekarang berharap miracle seandainy ini rezeki maka jntung akan ada minggu ke 10

semoga segala urusan awak dipermudahkan 🤍. inshallah rezeki lain menanti awak