DOAKAN SAYA

DOAKAN SAYA NUR SYAKIRAH BULAN INI HAMIL TAU, DAH LEWAT PERIOD SEMOGA ADA REZEKI AMIN AMIN

20 Balas

alhamdulillah rzki... 3thn tggu.. walaupun dh ad ank prtma ..tp excited nk ank no 2 tu lain mcm... smoga yg sdg mnanti sy doakn akn dikurniakan rzki..mcm sy... jgn lupa doa... insyaallah..allah mhal adil..smpai msa dia akn bgi jua . wlaupom lmbt atau cpt

amin..semoga ada berita gembira untuk syakirah bulan nie...🤲mohon doakn utk sy jgk ade rezeki bulan nie..😊

In shaa Allah.. Aamiin.. Doakan saya jugak.. Patutnya 30 dah period tapi lum period

Semoga ada rezeki untuk ibu* yg sedang menanti buah hati❤.Amin

amin aminnn

Ameen 🤲

Aamin...

Aamiinn

Aamiin