Nak masuk 4 bulan dah nextweek, asyik lapar je saya ni...

Doakan saya dan baby sihat walafiat ye...saya ni kali 3, sebelum ni dua kali gugur early pregnancy..yg ketiga ni alhamdulillah dah nak masuk 4 bulan. Risau.

2 Balas

sy baru 11w tp asik lapar jer..kdg baru lepas 1jam mkn tup2 lapar lagi..mngkin sy mkn sikit2 kan..selera mkn baru nk ok...kdg smpai nk nngis sbb asik nk mkn jer..kdg ngah tido pun die mntak mkn...semoga urusan kite semua dpermudahkan dan ibu dan bby siht2 shj shngga bsalin...

5mo ago

aamiin ya rabbal aalamiin 🤲

Alhamdulillah tahniah sis

5mo ago

semoga dipermudah sehingga bersalin baby and mom sihat aamiin ya rabbal aalamiin 🤲