Nk Preggy

Doakan saya cepat hamil tau. Dan rakan2 yang nak hamil. 1tahun 5 bulan dah menunggu zuriat

18 Balas

Try madu ajaib turki.. Sy mkn stgh botol Alhmdulillah mengandung . Penantian setahun. Tp rzeki nk ada ank tu xder sy keguguran kandungan 4 minggu.. 😭

5y ago

Allahuhaakhbar .. Semoga ada rezeki tau. Saya pernah keguguran. InsyaAllah kita sama2 doakan dapat baby ye awk

Aminnn... Smga kte smua di beri ksmptan utk merasa pglman pregnant.. Sy ttc 3thn 4bln...hrp ade rzeki slpas ni.. Aminnn

amin. sy pun da masuk 2tahun menunggu. semoga ada rezeki utk kita bulan ini yg masih menunggu. amin

5y ago

Amin. Semoga kita bulan ni sama2 preggy tau dear

Semoga sis dan sis2 lain yg tgh ttc diberi rezki mengandung dlm masa tdekat..amin..

5y ago

Amin...🥰

Aamiin Ya Allah Ya Mujib . Saya pon sdg menunggu buah hati hadir dalam rahim ni ☺️ .

5y ago

Aamiin .

InshaAllah amin amin semoga dipermudahkan sis urusan

In shaa Allah.. semoge ade rezeki sis. 💜

Amin. InsyaAllah. Semoga diberi rezeki.

5y ago

Amin amin terima kasih dear

Sye pon..1 thun 7bln ttc

5y ago

Insyaallah aamiin2

Aminn

5y ago

Amin.. Terima kasih dear