Tanda2 Hamil

Assalamualaikum semua. Saya jenis period tak tetap. Last period saya 4/mar haritu. Start semalam macam tu saya rasa tak selesa bahagian bawah perut saya sebelah kiri dan tengah. Saya juga ada rasa lenguh2 pinggang dan kaki. Saya nak tanya bila waktu yang sesuai untuk check upt? Boleh bagi tau tak tanda2 hamil yang lain? Saya juga nak mohon semua ibu2 dan bakal ibu dalam ni doakan saya dan rakan2 yang tengah ttc dikurniakan zuriat secepat yang mungkin..

1 Balas

Amiiinn.. sy sm mcm akak. Sempat 3 bulan x period, trnyta x hamil. Feeling sj kak tesnya hehe kalau ada rasa mcm trlalu jauh dri kebiasaan period yg tak tetap.