hope sngat

Doaa kan Sya Semoga Tahun Hadapan Saya akn ada baby sndri?.. Dn doa kan sya smoga Bulan nie last sya period?.

50 Balas

Saya doakan sis berjaya hamil secepat mungkin tahun ini & akan mendapat cahaya mata tahun hadapan..semoga segala apa permintaan sis ditunaikan & dipermudahkan..jaga kesihatan,jaga pemakanan,hindari stress & banyakkan berehat ya sis..insyaAllah,ada rezeki anak untuk sis & suami♥️

aamiin2 . sy doakan moga sis dn ibu2 dluar sana dberikan ksmpatan mnjadi ibu suatu hari nnti . InsyaAllah kite hnya mmpu mrancng je , tp Allah yg mnntukan sgalanya . doakan sy slamat anak ddlam kndungan smpai anak ni dpat mlihat ibu dan ayahnya . aamiin .

In sya Allah semoga sis di kurniakan ank thn hadapan.. Jaga pemakanan utk kesuburan rahim..pastikan berat bdn kita mengikut bmi yg sepatutnya..x blh terlalu gemuk n kurus..senaman tu amat penting..

4y ago

👍

amin ya Rabbal Alamin ...semoga Allah swt mmberi peluang awk merasa mngandung dan mnjadi seorg ibu ..bnykkan solat hjat ye ,dan mnum air bcaan yassin ..

InshaAllah..semoga dipermudahkan segalanya, jgn pernah berputus asa ye..bykkn berdoa, usaha, tawakal☺️❤️ InshaAllah 💞 Allah permudahkan

Sy juga mendoakan perkara yang sama sperti awak. 😭😭 I feel you.. Moga allah mendengar doa kita. 😢

4y ago

InshaAllah Amiiiinn Yarabal alamin❤

Aamiin . Semoga sis dan juga pasangan lain yg menunggu dikurniakan zuriat soleh solehah . Aamiin yrabal alamin

aminnn sis.. sy tgu 17y utk baby first.. now dah 18minggu..xda yg mustahil dengan izin allah...

Aameen, InsyaAllah semoga Allah permudahkan buat sis dan suami. Allah beri pada masa yg tepat. 🌹😊

4y ago

Amiiiiiinn Yaraballaminn Makasih akak💕😊

Amiin .. Doakan untuk sya jgak ... Semoga tahun depan ad beby sndiri .. 😘

4y ago

Amiin ❤