20 weeks 5 days scan (19 Dec 2020)

Doa kan yang baik2 semua! Placenta low lying segment and breech baby. Risau sgt sbb masa anak 1st doctor tak ada cakap ada masalah macam ni. New baby new experience Alhamdulillah. So far doctor cakap awal lagi jadi benda ni normal . Doa kan placenta naik ke tempat nya and baby pun pusing ke tempat nya. Amin. #pregnancy #20weeks #tApMalaysia

20 weeks 5 days scan
(19 Dec 2020)
14 Balas

Dulu masa saya pregnant pun sama. Doktor kata lama2 dia akan naik sendiri. In the mean time, stay active, eat healthy, talk to your baby, be positive & doa selalu 😊