Doa kan saya

Doa kan NURUL ATHIRAH BINTI ISMAIL mgandung pd akhir tahun ini,tringin sgt nak ada ank sendiri😭mcm2 cara dh iktiar neh tp msih xad rezeki lg,doa kan sy ye,trima kasih,smoga allah mblas jasa baek kalian smua dn dprmudah kn sgla urusan ddunia dan akhirat,aamin² #pejuang_garisDua

24 Balas

Sy doakan Tak lama lagi rezeki datang pada sis.. Aminn Jaga pemakanan, jaga berat badan, bukan sis shja dengan suami sekali.. Jangan stress yaa