Alahan terok :(

Hi, dlm masa terdekat saya perlu ke kk sbb nak buat buku pink.. Dalam masa yg sama, saya risau takot termuntah dekat sana.. Sbb masih alahan terok 😢 Mommies ada tips tak nak kurangkan rasa loya tu? Thank you :)

3 Balas

boleh cuba mkn pisang/kurma bg kurg mual² tu...klu tak boleh dptkn ubat tahan muntah dkt farmasi/klinik swasta

bangun pagi terus makan sis. jangan bagi perut kosong. makan ringan2 je. sis dah cuba kemam benda2 masam?

Bawak je plstik sis .. saya pun jenis bawa plastik kemana2 😣