MASALAH CYST DIAWAL KANDUNGAN

Dkt sini ada tak mommy2 yg awal2 g scan lpstu dktor bgtau ada cyst 😥 kantung ada & baby pun dah heartbeat . sbb tkda sapa dikalangan family yg ada cyst . ada apa2 cara dak utk kecutkan cyst di awal kehamilan ni . kndungan sya dah 8mnggu 1hari . terima kasih #bantusharing #pleasehelp

MASALAH CYST DIAWAL KANDUNGAN
22 Balas

sy pun mcm puan masa scan 7wks ade cyst tp doktor ckp cyst tu yg bantu development baby. repeat scan 1wk later dh xde cyst. yg penting doktor monitor condition mummy dgn baby