hai...nak tanya,anak pertama saya czer,so sekarang dh masuk pregnant anak ke 2 lepas 3 tahun.

disini saya nak tanya.wajar ke bila sakit dibahagian rahim,sakit macam segugut tapi kerap.ada tak mama kat sini seperti apa saya alami.saya risau sahaja.adakah ini normal atau sebaliknya.sebab pregnant anak pertama saya xmacam ni.tq

1 Balas

Sist..kalau kerap sngt..jgn tunggu lama2.kalau kerap sngt better refer hsptal trus..sbgai langkah brjga2