Diet Control

disebabkan berat overweight n naik mdadak, ada gula plak da kne buat BSP seminggu 2x. Doc pn cakap dia akan induce kn awal 2weeks dr EDD pd 38weeks.. Harap2 baby la offer kua time tu..kalau boleh tamo induce..

Diet Control
1 Balas

Sy bert ssh naik, kena buat bsp juga. Oppoitment klink pkr o&g doc kata bby kecik trus kena antr ke dewn brsalin utk induce. Masa tu 38w 6d.. smpai je buat ctg ad contraction, doc kata nnti check lg klau bukaan da 3cm x kena induce.. Alhamdulilah xkena induce. Tp bukaan 4 ke 5cm sakit contraction kuat sgt, trus tolk LR, skrg 23hri berpntg.. semoga urusan sis dipermudahkan..