Di Klinik Kerajaan Atau Klinik Desa

Dimana tempat yg sesuai untuk buka buku pink? Klinik desa atau pon di kk?

2 Balas

Bergantung dgn tempat tinggal sis. Sbb buka buku pink ikut tempat tinggal ye. Nnt nurse akan tanya tempat tinggal katne. Dan dia akan advise klinik mana utk buka buku pink. Tk boleh suka hati buka buku pink kt mana2. Daerah sy ada klinik desa je. So sy kena buka bku pink kt klinik desa

Kalau pergi kk dia suruh pergi kd ikut kita duduk mana yang terdekat.