Buka buku pink

Assalam n hye semua.. Nk tanye la.. Waktu sesuai buka buku pink di klinik desa.. Berapa bulan kandungan.. Tq..

8 Balas

kena kol or walk in ke klinik tnya nurse...sebab stiap klinik lain2...klu klinik saya 10-12 week..bawah pada tu dia bagi tarikh lain..

sy haritu 7 week nurse dah buka buku..8 week doc scan utk tau due date..tp nak tggu 10 week pn ok ja utk buka buku..

8-10 weeks. call/visit klnik utk dpt appointment ok. kalau x ramai boleh walk in

Cbe call utk buat appointment. Nnt dia akan ttp kan tarikh utk kita dtg

Saya hari tu 10 weeks

3 bulan elok da

12 minggu😃

8week keatas