Ride to Koh Samui....Preggy 11 weeks 4 days.....

Dilemma..... 876 km..... is it save for me n baby to joint the ride.... RINDU NAK NAIK MOTOR......

2 Balas

baik x pyala sis. sya ada kwn yg kguguran lps jln jauh. even naik bas. 8 jm pjlnn.. trun je dr bas dh sakit prut smpai tumpah drh. then ggur kt hspital. better not. lbih2 lgi mtor. amat x dgalakkn untk yg preggy.

5y ago

Noted. Mmg berat hati nak g.... Naik flight ok kut.... 1 jam 40 minit.😅

Better no. Tahan sikit rindu tu huhu. Or kalau nak juga berhenti every 2 or 3 hours & jalan kaki sekejap untuk elak darah beku. Atau tanya pendapat doc lebih afdhal.