Dilema. Preggy 5 weeks.

Dilema sama ada keputihan atau bleeding di peringkat awal kehamilan. Ada tak mommies yg pernah alami mcm saya? Jd triple risau sebab pernah ada sejarah miscarriege sebelum ni. # 5weeks 😢

2 Balas

Ikut pengalaman saya kalau bleeding sikit je blh refer klinik dulu. Nnti doc akan bg ubat kuat rahim. Klau awk rasa bleeding tu bnyk and tak normal blh terus ke hospital. Rehat bnyk2 jgn buat apa2 kerja dulu. Badan blm biasa dgn org baru

Bleeding time pregnancy x normal x kira la awal kandungan ke ape. Baik g check dngan doctor