Hi, nak tanya Diaper Rash Cream yang mana bagus ? (Organic & Natural)

Diaper Rash Cream

2 Balas

sye jwb ea. sye x pernah beli diaper rash cream. sye guna kan baby johnson lotion je. nmpk bontot anak dh mula naik merah2 terus sapu sampai hilang. kekdg xde merah2 pon sapu jugak. sbb nurse kt hospital hari tu ckp, x perlu pon beli mahal2 diaper cream bagai. guna je bby johnson tu sbb sye mase tu mmg x beli diaper cream tu. pakai 2 3 kali terus hilang, sbb masa tu kulit anak sye melecet sbb alah dgn wet tissue. masa tu bru sehari lps bersalin.

sy pakai sudocrem 👍👍