Salam nak tnya normal ke klu dh 8bulan bby krg gerak? Gerak pun kjap² jer..tme nk kira gerak tu la

Dia tak gerak 🤣🤣🤣#seriusnanya #ingintahu #firstbaby

1 Balas

Tak nak ckp normal or tak, nak lebih pasti check kt klinik/hosp. Sy 9bulan pun ada hari baby jarang gerak, tp cukup 10 gerakan. Ada hari dia aktif spnjg hari. Kena pandai rangsang baby utk gerak

2y ago

mmg ckup 10 gerakan tp tulh myb masa tu bby rehat kott...biasalh kn smkin perut besar nie dokto ada jgk ckp bby kdg krg bgerak..