Sensitif

Dia selalu bagi nasihat dan tips utk pregnant.. Last2 kawan pregnant dulu... Tiba2 hati ni sedih ? Nak sangat masa birthday saya nnti dpt bagi hadiah utk suami... Doakan saya yew

23 Balas

Doa dan usaha keras sis..suami n isteri try mkn supplement subur..insyaallah sis..

Semoga dipermudahkan. Allah dh atur rezwki masing2. InsyaAllah ada rezeki nanti. Aaminn

InsyaAllah semoga dikurniakan rezeki anak buat sis..Allah ada jangan sedih2 ye..

5y ago

Insya Allah.. Suami banyak memujuk... Dia cakap belum rezeki kami... 😊

InsyaAllah sis.. Smga d percepatkn rezki chya mata utk sis.. ☺️☺️☺️

in shaa Allah..sy doakn smoga sis&suami dbri rezeki zuriat..aamiin..

Akan ada rezeki tu. Yg penting jgn stress dan terlalu memikir pasal tu..

InsyaAllah sis, ada hikmah. Semoga dipermudahkan. Amin.

insyaAllah sis.. semoga dipermudahkn.. ameen 😊

Insya Allah.. semoga ada rezeki sis. aamiin

Insyaallah semoga ada rezeki untuk awak