Baby 4m suka Garu Mk & hdg sewaktu tido sampai rasa mcm tdo taklena . lpstu klau Pcfr tercbt pn sm

dia akan nangis . kenap ya ?

7 Balas

baby sya 2bln pon mcm tu..kalau bedung lg la dia mrah ngis2..kdg2 sya amik tgan dia selik kt sluar..ok la sekejap..bg dia lena je..kalau dia dah lena ok la..

baby tgh 'cari rentak' nak tdo lena.. anak sye pun mcm tu.. sye bg tdo buai, pas tu pegg tgn nye bia x garu.. puting tu bia smpi baby lepaskn sendri..

alat tidur dia hilang, trjaga la cari.. mcm kita kena tidur ada bantal kepala trjatuh dr bantal kita trjaga betulkan kepala

anak awk dh ok ke? anak sy nk masuk 3 bulan sebiji mcm anak awk, kkdg risau sy..tp bila dh lena betul dia tido statik je

baby sy pun mcm tu kalau x dibedung. tgn nya akan merayap ke muka. bila bedung varu bokeh tido nyenyak. cuba la..

mgkn dy xsls. atu cca pns

Baby overtired.

10mo ago

mcm mana nak buat ya ? kalau overtired ?