helppppp

Dh seminggu lebih melahirkan baby girl... Tpi air susu masih kurang... Ade cara tak nak banyakkan susu badan???

65 Balas

Mmg xbyk kot sb perut baby kecik lg.. Bg je baby hisap.. Lama2 byk la tu.. Try tuam keliling susu tu smpi dkt bawah ketiak.. Kdg2 saluran tersumbat ke apa kan.. Rajin2 jg urut.. Minum air suam.. Pastu positifkan diri "air susu aku cukup byk utk anak aku.. InsyaAllah cukup.."sambil urut2..

4y ago

Tq sis