Trimester ke 2 and first pregnant.

Dh nk 2 minggu lebih bila baring je.. hidung mesti tersumbat, selsema & susah bernafas kkg asik bersin. Bila kne kipas nnti hidung pedih, klau tk bukak panas pulak 😅Ade yg tau sbb tak ? Ade kaitan dengan kandungan ke atau ini penyakit.. sbb sblum ii ni tk pernh jdi.

1 Balas

Baring tido mengiring kiri. Boleh sapu minyak yuyee sikit dkt leher or hidung. Vicks n minyak angin lain tak boleh

3mo ago

same jugak.. tido ke kiri tersumbat belah kiri, baring kanan tersumbat belah kanan 😅tido terlentang risau kan baby je😇