Hidung tersumbat

Hai mommies normal ke diawal kehamilan atau trimester pertama ni hidung asik tersumbat je dan kerap rasa nak demam 2 minggu lepas saya di sahkan influenza dah baik tpi minggu ni diserang demam semula tpi tak teruk cuma sakit tekak dan hidung tu kerap sgt tersumbat serta bersin 🥺 tk larat nk bersin sbb sakit perut .. spe ade pengalaman mcm ni boleh share tips sikit tak 🥺 please saya pregnant anak first jadi tk tahu ini normal atau tidak tq guys ❤️#firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

saya time prgnt dulu pon jd hidung sumbat & selesema. tp g klinik xdpt ubat. kalo hidung sumbat tu doc just bg crystal pe tah ltk dlm air pstu kita hidu nt terasa lapang lubang hidung. tp x berpanjangan pon hilang hidung sumbat tu. batuk sis try minum air madu lemon suam.

7mo ago

ouhh ye ke baik sis sya tkde alahan tpi hidung ni lah asik berhingus and gatal 24/7 sampai nk tido pon susah bernafas risau ade kaitan dgn paru² because ade sejarah kena covid 2 kali kena influenza lagi 😂 kita memang lemah bab penyakit ni body tk kuat